ПОЛИТИКА


От "Атака" предвещават предсрочни избори

57 7906 18.05.2013
От "Атака" предвещават предсрочни избори
Проф. Станислав Станилов

Доволен съм от резултата, който партия “Атака” постигна на изборите. Имаме повишаване на броя на депутати от 21 на 23, което е нещо.



Това обяви проф. Станислав Станилов от “Атака” в предаването “Факторът Кошлуков”. Професорът съжалява, че няколко партии, изповядващи националистическата идея, са си разпределили вота. “Общо “Атака”, ВМРО и НФСБ правят над 13%. ВМРО водиха разговори с НФСБ, но не се разбраха. Това не е добре за националната идея, но така се реши всеки да е сам. Аз съжалявам, че не станахме едно общо”, обяви проф. Станилов.

Той добави още, че тепърва предстоят разговори, но прогнозира, че предсрочни избори ще има, но не знае кога.

”Коалиция БСП, ДПС и “Атака” не може да има. Ще водим преговори с БСП. С ДПС няма да водим разговори. Искаме да видим тристепенния план, за който каза Станишев. Ще подкрепим БСП, ако видим нещата, които искаме. Само тогава. Не мога да кажа, не е сигурно, че ще подкрепим правителство. ДПС и БСП може сами да направят правителство, а ние може да се въздържим. Ние ще подкрепяме точки и като цяло плана на действие. ДПС и БСП с мнозинство могат да направят кабинет. А ние ще подкрепяме конкретни части от плана. Нека видим правителството и тогава ще говорим доста по-ясно”, обясни още Станилов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама