НОВИНИ


Парламентът налага мораториум върху повишаването на цените на тока

24 5300 22.05.2013
Парламентът налага мораториум върху повишаването на цените на тока
Ангел Найденов Булфото

Парламентът ще приеме мораториум за вдигането на цените на тока, до момента, в който ДКЕВР е структуриран по начин, по който настоява обществото.



Това заяви Ангел Найденов от БСП пред бТВ. В ДКЕВР трябва да бъдат включени представители на потребителите, което да гарантира повишаване на гражданския контрол. Един от първите закони, които трябва да се промени е Законът за енергетиката.

Камен Костадинов от ДПС потвърди тезата на Найденов, че предстои свалянето на председателя Евгения Харитонова.
Поведението на ГЕРБ е безотговорно, вчера те се държаха като разсърдено дете, като напуснаха залата, посочи още Найденов.

Ще участваме в заседания, когато е ясно кой кой е, а не с парламентарни хватки, защити се депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев. Той се сдърпа с Найденов за това за колко време БСП ще оправи критичното положение в страната. Ще го оправим в най-кратки срокове, обеща Найденов и нападна Главчев с думите: Не разсъждавайте върху това което казвам. В къщи можете да казвате на госпожата, с която живеете, дали да разсъждава или не, не на мен, контрира Главчев.

Ангел Найденов му напомни, че вчера председателят на парламента Михаил Миков е казал, че болни мозъци са измислили това в ЦИК да отсъстват хора от ГЕРБ и така БСП да останат без двама депутати, местата на които трябва да бъдат запълнени заради други ангажименти.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама