НОВИНИ


Униженият журналист от Сидеров отива на психиатър

28 6062 22.05.2013
Униженият журналист от Сидеров отива на психиатър
bTV

Теодор Ангелов, журналистът от телевизия СКАТ, който вчера бе нападнат от лидера на “Атака” Волен Сидеров и неговия съпартийник Десислав Чуколов, отива да лекува психическите си травми в стационар в Златоград.



Прегледът при психиатър е показал, че има нужда от възстановяване. “Моите шефове от телевизията утре ме изпращат в хотел “Панорама” в Златоград на стационар. Имам нужда да се съвзема от случилото се вчера, разказа Ангелов пред БЛИЦ.

Журналистът се закани, че ще съди Сидеров за хиляди. “Пуснал съм жалба вече до I РУП. Ще пусна и до главния прокурор Сотир Цацаров”, категоричен е Ангелов.

„Ти турчин ли си, бе? Отговаряй!“, „Дайте един фес да му сложим!“, „Вие сте лумпени и прости хора от СКАТ!“, „Засрами се, бе! Извини се!“

Това са най-често повтарящите се реплики на Сидеров и на неговия депутат от Бургас Десислав Чуколов, върху които трябва да разсъждават прокурорите, до които е входирана жалбата от съпредседателя на НФСБ Данчо Хаджиев – директор на столичния офис на телевизията.

От СКАТ искат бързо производство срещу Сидеров, очакват от служебния вътрешен министър Петя Първанова да защити своя полицай, който изтърпя не по-малко унижение от журналиста, изпълнявайки служебния си дълг.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама