ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Цацаров отпразнува абитуриенския бал на дъщеря си

15 11864 28.05.2013
Цацаров отпразнува абитуриенския бал на дъщеря си
podtepeto.com

Главният прокурор Сотир Цацаров заряза държавните дела за няколко часа, за да изпрати лично дъщеря си Диана на абитуриентския й бал в хотел "Тримонциум" в Пловдив.



Обвинител номер 1 смени папките с дигитална камера и влезе в ролята на фотограф, съобщава сайтът „Под тепето“. Освен да снима наследничката си, таткото се стараеше да я обгрижва във всеки момент от историческата вечер.

Деликатна охрана следеше отдалеч събитията около главния прокурор. Гардът на НСО бе като част от изпращачите в абитуриентската процесия и никой не забеляза присъствието му.

Сякаш вчера беше в първи клас, каза Цацаров. Не съм забравил за работата, тъй като преди малко се върнах от София и пак заминавам, отговори на "Под тепето" Цацаров.

Диана бе облечена в елегантна черна рокля. Младото момиче, което тази година завършва с отличен успех елитната френска гимназия, бе с дълга рокля с дискретни пайети и дълбока цепка от лявата страна. Момичето бе избрало за празника стилна прическа, оформена като плитка в кок. Единственото бижу, което красеше Диана, бяха красиви диамантени обеци.

Диана ще продължи фамилната традиция и след като вземе дипломата си, ще кандидатства право.




Снимки: podtepeto.com
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама