АКТУАЛНО


„България си ти!” подпомогна бала на момче, учило на свещи

0 7120 28.05.2013
„България си ти!” подпомогна бала на момче, учило на свещи

Национално движение „България си ти!” подпомогна абитуриентския бал на дванайсетокласника Благомир от разградското село Сейдол, съобщиха от движението. Момчето и семейството му са под крилото на организацията, която сега се погрижи той да има едно незабравимо изпращане.



Мотоклуб „Лудогорски братя” ескортираха абитуриента от дома до училището му. Оттам момчето и съучениците му отпътуваха за Слънчев бряг, където ще бъде балната вечер.

„Той е много добро момче и заслужава да има хубав абитуриентски бал. Дано успеха бъде с него и да го приемат да следва това, което желае”, каза мотористката Десислава, член на движението. „Благодаря за подкрепата! Надявам се да ме приемат да уча в Софийския университет „Св. Климент Охридски”, сподели момчето.

Благо четири години учи на свещи и извървява всеки ден по 2,5 километра, за да стигне до училище. Въпреки това в бележника си има само шестици. Той учи в паралелка „Икономика и селско стопанство” в Професионалната гимназия по ветеринарна медицина и земеделско стопанство в град Лозница.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама