НОВИНИ


Сидеров и Московски се разправят "като мъже" в парламента

87 8016 31.05.2013
Сидеров и Московски се разправят "като мъже" в парламента
Булфото

Волен Сидеров за пореден ден стана център на прояви на агресия в парламента. Този път лидерът на "Атака" настръхна срещу бившия транспортен министър от ГЕРБ Ивайло Московски и за малко да се стигне до физическа саморазправа.



По време на обсъждането на промените в Закона за ДАНС, които предвижда президентът да няма роля в избора на ръководството на агенцията, бившият зам.-министър на МВР Веселин Вучков заговори за полицейщина. Това не се хареса на лидера на националистите.

Сидеров поиска думата и заяви, че Вучков няма право да говори за полицейщина, тъй като за нея били виновни той и бившият му началник Цветан Цветанов. Тръгвайки да си сяда, нечути думи между него и Московски изправиха бившия транспортен министър и го насочиха към Сидеров.

Лидерът на „Атака" не остана по-назад и се насочи към Московски, но в този момент някой от групата на ГЕРБ задърпа съпартиеца си за ръкава. Десислав Чуколов пък се притече на помощ на лидера си.
 
Пред журналисти по-късно Сидеров се оплака, че докато е минавал по пътеката покрай сектора, в който седят депутатите от ГЕРБ, Московски му е казал "Хайде да излезем”. "Аз му казах: "Що се правиш на мъж?”, посочи Сидеров. Той обясни, че Московски го е провокирал с наглото си поведение.

Слизайки от трибуната, Волен Сидеров ми каза, че ще ми замръзне усмивката и „мангал мръсен", обясни в парламента бившият транспортен министър Ивайло Московски. Срещу тази обида Московски му казал да излезем навън да се разберем, обясни още бившия транспортен министър.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама