НОВИНИ


Я. Янев за протеста: Започваме ги и ще ги довършим!

113 5575 02.06.2013
Я. Янев за протеста: Започваме ги и ще ги довършим!
Яне Янев

За това правителство не е гласувал българският народ. Наглостта на ДПС е минала всякакви граници и те трансферират вот от Турция, каза лидерът на РЗС.



Днешният протест само дава знак, че ние ги започваме и ще ги довършим, защото за това правителство не е гласувал българският народ, заяви по НТВ лидерът на РЗС Яне Янев. Това е правителство на спазарения вот, ние не му даваме 100 дни, отсече той.

Наглостта на ДПС е минала всякакви граници и те трансферират вот от Турция. Докъде сме я докарали. Цяла Турция се вдигна срещу радикалния ислям, а на нас тук ни се внася, в София имаме 3-ма депутати, избрани с гласове от Турция, добави Янев. Активисти на ДПС тръбят за майчин език, те искат да отидат към втори официален език - турски. Това е изключително опасно за България, каза той.

Припомняме, че днешният протест е организиран от партиите „Национален фронт за спасение на България” и „Ред, законност и справедливост”. Настояванията са за касиране на избора на депутати от ДПС, избрани в София чрез фалшификация в Турция. На него има около 1000 души до момента.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама