НОВИНИ


Блогър: Трябва да отстраним фигуранта Орешарски

27 6381 17.06.2013
Блогър: Трябва да отстраним фигуранта Орешарски

Сега ще станем свидетели на опит Делян Пеевски да бъде възстановен като депутат. Това заяви блогърът Асен Генов. Въпросът, на който протестиращите трябва да си отговорят е дали искат мандат на ДПС, които да съставят кабинет.



Ако се стигне до оставка на правителството не се състои ще влезем в ситуация на три месеца, за свикването на нови избори.

Така този картел ще се възпроизведе безпрепятствено, смята блогърът. Според юристът Христо Иванов идеята за ВНС и нова Конституция е една димка и ще се загуби прекалено дълго време.

Трябва да се сменят правилата, по които се избира парламента и да се премине към нова политическа ситуация. Политиците излъгаха хората, не допуснаха нови играчи на терена, добави Иванов. Сега шансът е да сменим фигуранта Пламен Орешарски, но на политическия модел, категоричен е юристът. Моделът, по който функционира медийна империя, държавните пари в една банка и оттам политическо представителство. Този порочен модел трябва да бъде разбит и да се махне фигуранта Орешарски, който е поставен от олигархията, каза Генов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама