НОВИНИ


Станишев води на залози

38 5966 20.06.2013
Станишев води на залози
Сергей Станишев

Лидерът на БСП Сергей Станишев ще запази поста си като водач на червената партия поне до 15 юли 2013 г. Това прогнозират от букмейкърска къща.



Вече вървят залагания в нова игра - "Предсрочни избори 2013", известява Труд. Заложната къща е номинирала 11 червени активисти, които могат да оглавят партията. Сегашният лидер е с най-добри позиции, тъй като коефициентът за него е определен на 1,20. Това означава, че ако сложите като залог 1 лев, ще вземете 1,20 лв. Последният в колонката е Младен Червеняков. За него коефициентът е определен на 15.
 

Във врата на Станишев дишат Янаки Стоилов и Георги Първанов. Първият е с коефициент 2,25, а вторият - 3,00. В битката влизат и Мая Манолова, Георги Пирински, Румен Петков, Георги Кадиев, Стефан Данаилов и Страхил Ангелов. Залозите за хората от БСП вървят до 23 ч на 11 юли.
 

За играчите с по-широк политически поглед има и фиш, с който могат да залагат на това коя партия би спечелила, ако има нови предсрочни избори. Тук най-нисък коефициент е даден за това, че няма да има предсрочни парламентарни избори - 1,45.

Ако уличните протести успеят да свалят кабинета "Орешарски" и бъдат проведени нови избори, то според залозите победител ще бъде ГЕРБ. Тя води убедително пред БСП. Формацията на Бойко Борисов има коефициент 1,90, а тази на Сергей Станишев - 2,70. Много зад тях се нареждат ДПС и движение "България за гражданите", които имат еднакви коефициенти - по 10. Партията на Волен Сидеров "Атака" води пред тази на опонента му Валери Симеонов от НФСБ. Първите имат коефициент 30, а вторите - 50. Най-зле са ДСБ и РЗС, които са на дъното на таблицата.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама