НОВИНИ


7-ма вечер на протест

80 6511 20.06.2013
7-ма вечер на протест

Протестиращите стават все повече; те искат оставка на кабинета Орешарски. Чуват се оглушителни освирквания. Редом с гражданите, на площада отново са излезли и популярни лица.



Протестиращите отново се събират в района на Министерски съвет. Най-честите възгласи отново са "червени боклуци", "оставка" и "мафия". Обсъжда се изказването на депутата от БСП Христо Монов за това, че по протестите ходели "интернет лумпените". Отново много семейства са дошли заедно с децата си.

И пред централата на БСП се събраха да протестират неколцина граждани, искащи незабавната оставка на депутата Христо Монов, който по-рано днес обяви протестиращите за интернет лумпени. Плакат  с такъв текст е опънал Явор Никофоров, протестиращ срещу правителството. Той е написал на плакат името си и факта, че учител по информатика на годината. 

Междувременно премиерът Пламен Орешарски пристигна в българското Представителство в Брюксел, предаде “Фокус”. Пред сградата той беше посрещнат от около 50 протестиращи българи с викове "оставка", "мафия" и "Олигарски, покажи се". Протестиращите са основно млади хора. Всички искат оставка на кабинета на Пламен Орешарски. 

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама