ХРАНА И ВИНО


Какво да ядем, за да не хванем рак

10 13969 28.06.2013
Какво да ядем, за да не хванем рак

Светът преживява ракова епидемия, която по обхват прилича на епидемиите от чума през Средновековието. Но за разлика от тях тази не затихва.



Напротив, болестта е във възход от 1940 г. насам. Например ракът, от който Анжелина Джоли се опази с изрязване на гърдите, се е утроил при жените, родени след Втората световна война в сравнение с родените преди нея, пише 168 часа.
 

Възрастните лекари са слисани. По тяхно време е било изключителна рядкост млад човек да развие рак. Днес от тази болест твърде често умират 30 - 40-годишни, умират и много деца. Нещо се е сбъркало в живота на хората от 70 г. насам и е довело до експлозията на рака.

 

Ето какво:

1. В храната ни се е прибавило огромно количество захар.
2. Храната стана изобилна, лесна, бърза и евтина. Но тя се опрости извънредно много и стана еднообразна. В резултат човечеството затлъстя.
3. Земеделието стана промишленост, както и животновъдството. Това промени човешките храни.
4. В околната среда има над 900 канцерогенни синтетични химикали, които преди 1940 г. не са съществували. Ние ги вдишваме или ги поемаме чрез храната.
Вижда се, че както раковите заболявания, така и предпазването от тях в много голяма степен зависят от това какво ядем. 
Едни храни стимулират развитието на тумори, други го блокират.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама