НОВИНИ


Найо Тицин: БСП и управляващите са в тежък капан

33 6667 04.07.2013
Найо Тицин: БСП и управляващите са в тежък капан
Найо Тицин

Този протест разруши комфорта на политиците, че трябва да са на четири години по веднъж мили и добри. Не вече ще бъде така всеки ден.



Това каза по БТВ журналистът Найо Тицин, който вчера сложи маска на Волен Сидеров и усмирителна риза и беше изведен от силите на реда. Днес беше с фанелка с образа на Джордж Сорос, защото някой нарекъл протестиращите Соросоиди, защото Сорос им плащал да протестират.

БСП и управляващите са в тежък капан, разчитайки само на Волен Сидеров. Безотговорност проявяват ГЕРБ, защото 1 милион избиратели са ги изпратили в НС, за да отстояват техните интереси, добави той.

При хипотеза нови избори и влизане и на десни в НС Тицин каза, че може да има още веднъж, дваж, три пъти избори. Четири години доходите не бяха вдигани, а хората си седяха. Не е важно само лицата да се променят, всички трябва да разберат, че повече така не може, че трябва по-почетно да се отнасят към избирателите, добави Тицин.

Тицин и останалите представители на протестиращите тръгнаха от студиото "на кафе" пред парламента. Вчера той научил, че полицаи, разещи сутрин парламента, вечер били на Орлов мост.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама