НОВИНИ


А. Кутев: ЕНП натиска ГЕРБ да се върне в НС

23 4723 17.07.2013
А. Кутев: ЕНП натиска ГЕРБ да се върне в НС
Антон Кутев Булфото

Татяна Дончева е човек, който непрекъснато излъчва омраза и е черноглед, смята още Кутев. Иначе, в БСП били готови на всякакъв диалог с всички.



Проблемите на държавата се решават в парламента и ние трябва да намерим начин да направим това, а ако не успеем, означава, че всички сме излишни, каза по БТВ БСП-депутатът Антон Кутев. 

Ние в БСП сме готови на всякакъв диалог с всички, стига той да се води нормално, но с призиви "Мразим ви безплатно" и "Червени боклуци", няма как да се води нормален диалог. Тези хора, които викат оставка, трябва да се съобразят с мнението на тези 200 хиляди, които ясно са се подписали, че подкрепят кабинета. Обществото не трябва да се противопоставя. Хората, които протестират сега, искат предсрочни избори, защото не са представени в парламента. Тяхната идея е, дайте сега да направим едни избори и ние можем да победим. Да, но изборите бяха преди два месеца. Не може на всеки два месеца да си правим избори, защото има някаква част недоволни, смята Кутев.

Няма как ГЕРБ да не се върнат в НС, те прекалиха с отсъствието си и вече са в неудобна позиция. Липсата им повече от месец означава отказ от демократическите правила, добави той. Обръщането на позицията на ГЕРБ и готовността им за диалог се дължало на натиск от страна на ЕНП, смята Кутев. ЕНП подбутвали към това, защото били наясно, че правилата трябва да се спазват. 

Аз не съм фен на школата на Татяна Дончева за управление, съобщи още той. Тя е човек, който непрекъснато излъчва омраза и е черноглед. Точно заради това, с "Движение 21" до този момент не се е получило нищо. Убеден съм, че и с един бъдещ нов проект ще се случи същото, убеден е Кутев.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама