НОВИНИ


Десните се обединяват още повече

17 5199 29.07.2013
Десните се обединяват още повече
Радан Кънев

Партиите от реформаторския блок канят депутатите на алтернативно обсъждане на актуализацията на бюджета, което ще се състои в сряда пред парламента. Там народните представители ще гласуват на второ четене готвената актуализация от 1 милиард лева.



Дебатите на първо четене в пленарна зала на практика не се състояха, ГЕРБ се плъзна по повърхността, заяви лидерът на ДСБ Радан Кънев. Затова от Реформаторския блок ще организират алтернативното заседание в сряда. На него ще дойдат нашите експерти в тази област, каним и всички депутати, които искат да излязат и да ни опонират, да го направят, каза Кънев. Програмата за управление на БСП, която беше представена на Бузлуджа е пълна с мухлясали тези от шкафа, коментира той и добави, че това било сигурен знак, че червените също са в предизборна ситуация.
 

След актуализацията на проекта "Белене" това правителство не може да направи нищо друго, освен да даде оставка и да вървим към избори, каза Кънев, който съвсем скоро очаква още по-голямо обединение на дясното пространство.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама