АРТ ДЖУНГЛА


Карамазов плакне очи със Саманта от "Сексът и града"

1 6946 01.08.2013
Карамазов плакне очи със Саманта от "Сексът и града"

Актьорът Владимир Карамазов имаше невероятния шанс да се порадва отблизо на своята колежка Ким Катрал в лондонския театър Old Vic. Там Саманта от „Сексът и градът” прави фурор с пиесата на Тенеси Уилямс „Сладката птица на младостта”.



„Много искам един ден да се запознаем и да си поговорим наистина като колеги. А не само да я гледам като публика. От това, което виждам по интервюта и филми, тя е много точна, спазва правилата и е много пряма в отношенията си с хората. А на театрална сцена от дълго време бях чувал, че прави чудеса. Наистина е добра”, разказа актьорът.

От доста време Карамазов искал да отиде в Лондон. За него британската столица е мястото, в което театралното изкуство е белязало своите най-високи постижения. След внимателно проучване той се спрял на театър Old Vic. На избора му повлияло и участието на Ким Катрал в „Сладката птица на младостта”.

Карамазов посетил Лондон в компанията на брат си Иван. Двамата отседнали в елитния квартал Гринич Вилидж. Владо завел роднината си на посещение и в Кралската астрономическа обсерватория, съобщава "Монитор". През нейната сграда преминава прословутият нулев меридиан, който разделя Земята на западно и източно полукълбо.

От есента Карамазов с пълна пара се захваща с втория сезон на хитовата сага по TV7 “Дървото на живота”. В момента той все още пази в тайна какви неща ще се изсипят на главата на неговия герой Панто Вълчев. Задоволява се само да казва, че той ще претърпи кардинални промени.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама