НОВИНИ


След гола фолк мома, дават смъртта на миньорите

10 16866 02.08.2013
След гола фолк мома, дават смъртта на миньорите
Райна mysound.bg

Райна обичала да се снима гола. Това призна самата тя в сутрешния блок на Нова тв. Слабостта й е очевидна от новия й клип, който уж имал големи художествени качества, но всъщност си е еротична задявка на музикален фон.


Водещият я похвали, че била винаги във върхова форма, но дамата от фолка кокетно го опроверга, като разкри, че в момента се е отдала на мързел и почивка. В студиото тя се появи в жълта рокля и жълти обувки. Роклята – естествено прозрачна, за да няма никакво съмнение относно размера на бельото... Известната фолк жена скромно приемаше шербетените комплименти, че е страхотна звезда, модел и въобще световна личност.

най-новото видео на Райна вече бе завъртяно в ефира на телевизия Planeta. То е към песента „Виновен”. Според рекламите феновете със затаен дъх очаквали именно това парче и вече излизали екзалтирани по улиците (това е логично предположение след невероятните отзиви и похвали). Певачката сама качила кадри от предстоящото видео във Facebook.

Песента е авторска и е по музика и аранжимент на Крис Кей и текст на Мариета Ангелова. Клипът е заснет под режисурата на Николай Скерлев в студио в софийското село Долна Малина. Според авторите видеото било много арт, абстрактно, кинаджийско и било без сюжет. Според обикновени познавачи от бранша обаче ставало дума за поредната пошлост, която трябва да привлече мъжките погледи и задни мисли.

Преди месец същата хубавица заяви пред сп. „Стори”, че била звяр в леглото. Споделя и интелектуални подробности около секс фантазиите си.

В Ораново настроението е съвсем друго...


Малка подробност. След като завърши кръшното представяне на известната мома, тъкмо да започне филмова информация и бе включен драматичен репортаж на живо от Ораново. Оттам репортерка на телевизията предаде, че спасителната операция за издирване на двамата затрупани миньори е приключила и те са открити мъртви.  

Не казваме, че е виновна телевизията. Такъв е животът.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама