НОВИНИ


Проф. Константинов: Министър Папазов лъже!

16 6428 08.08.2013
Проф. Константинов: Министър Папазов лъже!
Проф. Михаил Константинов Булфото

По наше време „Информационно обслужване" АД реализира печалба от 2,4 милиона лева за шест месеца. Министър Данаил Папазов каза комбинация от един верен факт и няколко големи лъжи.



Това съобщи на пресконференция проф. Михаил Константинов във връзка с твърдения на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов, че през 2012 г. търговското дружество с мажоритарно държавно участие е реализирало загуба от 2,5 милиона лева.

„Папазов е заявил също, че загубата от 2,5 млн. лева е реализирана през периода, когато дружеството се е ръководило от друг Съвет на директорите. Според Папазов тази загуба се приписва на ръководството на дружеството, което пое функциите си в края на 2012 година и беше сменено от общото събрание на дружеството на 28 юли 2013 година - това е напълно невярно и клеветническо твърдение", каза проф. Константинов.

Той посочи, че верният факт е, който е обявил министърът на транспорта е, че дружеството завършва миналата година със загуба от 2,5 милиона лева. „Министърът не е споменал, че сегашното ръководство, което ние представляваме, няма нищо общо с този период, когато е натрупана загубата. Ние смятаме, че никой български държавен служител не може да говори по този безотговорен начин", допълни проф. Константинов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама