АКТУАЛНО


Как да се върнем с буйна коса и съвършено тяло след ваканцията?

2 11805 22.08.2013
Как да се върнем с буйна коса и съвършено тяло след ваканцията?

Пластичната и естетичната хирургия се радва на особено голям интерес в последно време. Заедно с това хората осъзнават, че макар и с цел разкрасяване, става въпрос все пак за операция, която може да бъде много рискована, ако специалистите, апаратурата и болничната база не са на достатъчно високо ниво. Именно затова хората започнаха да търсят по-качествено обслужване.



Това разказа пред Фрогнюз Ивета Янакиева, мениджър в Medical Karaci Tours („Медикал Караджъ Турс”). Дестинацията е Турция, а изборът й съвсем не е случаен - в последните години страната светкавично се разви като дестинация за медицински туризъм.

Правителството на южната ни съседка непрекъснато обмисля и приема закони, с които да улесни туриста и да направи медицинските услуги още по-достъпни. Предвижда се дори да има зони без облагане с данъци, разказа Ивета Янакиева.

Най-голям е интересът към присаждането на коса. Методът е чрез извличане на фоликуларни единици, което означава, че от частите на косата, където тя е неувредена, се взимат косъмчета с коренчетата им и се присаждат на проблемните места. Мъжете са по-редовни клиенти за тази процедура, тъй като проблемът с оплешивяването при тях е по-често срещан. Услугата, разбира се, се предлага и за жени.  

Цените в Medical Karaci Tours започват от около 3700 лв. за 3000 присадки. Цената може да стигне и до 10 – 11 хил. лв., в зависимост от необходимия брой присадки, включените поддържащи терапии и медикаменти, възможността за избор на луксозна клиника и т.н . В България тези цени са до три пъти по-високи, а в същотото време липсват доктори, които са отлично обучени и тясно специализирани в извършването на процедурите по присаждане на коса.

Много е важно как ще бъдат поставени присадките. Въпреки че няма коса, съществува естествен ъгъл на растеж, който трябва да бъде внимателно изследван и спазван при присаждането, за да може косата да изглежда напълно естествено. Наруши ли се посоката на растеж на косата, резултатите са плашещи. Съществуват и още редица особености, които е изключително важно да се вземат предвид.   

За всички интервенции пакетите на Medical Karaci Tours включват прегледи преди и след извършване на процедурата; всички медикаменти и анестезията, нужни по време на операцията; болничният престой и трансферите в деня на операцията от хотела до клиниката. На място координатор, който владее отлично български, турски и английски език се грижи за пациентите. Единственото нещо, което не е включено в цената, са хотелско настаняване и транспорт, предвид индивидуалните изисквания на всеки клиент.

Много хора предпочитат да си направят например първо екскурзия и след това да се подложат на процедурите за разкрасяване. В такива случаи те се присъединяват към туристическа група и след това остават, за да се оперират.

Особено голям интерес има и към уголемяване на бюста. След консултация, дамите са свободни сами да изберат марка, размер и вид на имплантите. Предимството е, че независимо какъв е изборът им, няма никакви доплащания. За сравнение в България, ако пациентката желае по-висок клас импланти, ще й се наложи да доплати сериозна сума.

Други процедури, към които има по-голям интерес са липосукцията, корекцията на носа и абдоминопластиката.

Най-рядко се търсят процедурите от сферата на гинекологичната естетика. Те са свързани с проблеми, които са често срещани при жените, но за съжаление обикновено остават неразрешени, заради неудобството да се коментират. Medical Karaci Tours предлага лечение с изключително модерна техника. Тези интервенции се извършват с лазер, безкръвни са, не се изискват анестезии и периодът за възстановяване е изключително кратък. От фирмата се надяват, че подобно улеснено и модерно лечение, ще стимулира жените, които имат нужда да потърсят помощ.

За разнообразието от пластики, на които може да се подложите, прочетете повече на medical.karacitours.bg.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама