НОВИНИ


Цветанов: Атаките срещу мен прикриват политическата чистка на БСП

31 5459 14.08.2013
Цветанов: Атаките срещу мен прикриват политическата чистка на БСП
Цветан Цветанов Булфото

Категорично заявявам, че нямам от какво да се притеснявам от разпространената информация от БСП. Днешните медийни изяви на БСП са част от поредните опити за атака срещу мен и ГЕРБ и отклоняване на общественото внимание от политическата чистка, която сегашните управляващи провеждат.



Това се посочва в позиция на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод пресконференция на депутатите от левицата Антон Кутев и Красимир Янков, които обвиниха, че бившите управляващи продължавали да източват държавни дружества, по-специално във ВиК сектора.

Янков обяви, че фирмите "Вилмат" ООД и "Вилмат лаборатории" ООД на тъста на бившия виципремиер и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов - Васил Георгиев, имат търговски взаимоотношения с възложители ВиК - Стара Загора, ВиК - Хасково, Благоевград, Севлиево и други. Социалистите намекнаха и за нова проверка на имотното състояние на Цветанов.

„За разлика от БСП, аз съм единственият до момента български политик, който след приключване на извършена проверка от НАП, е дал съгласието си публично да бъдат оповестени резултатите от нея. Винаги съм спазвал законите на България и съм работил в интерес на българското общество. И днешните медийни изяви на БСП са част от поредните опити за атака срещу мен и ГЕРБ. Те са неуспешен опит за отклоняване на общественото внимание от политическата чистка, която сегашните управляващи провеждат в цялата страна, политическата им безпомощност, компрометираните кадрови грешки и безпринципното управление на новата тройна коалиция", се посочва в позицията на Цветанов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама