ПОЛИТИКА


ДСБ активно ще подкрепя протестите

75 7117 19.08.2013
ДСБ активно ще подкрепя протестите
Радан Кънев

Още тази седмица ДСБ ще представят модел на извънпарламентарен политически контрол на правителството. Кабинетът "Орешарски" води 100% политика тип Виденов.Това обяви на пресконференция лидерът на тъмносините Радан Кънев.



ДСБ ще продължи много активно да подкрепя протестите, ще използваме и всички възможности за среща със синдикатите и срещи с работодателите, добави Кънев. 

Протестът има една цел: сваляне на правителството, а целта на ДСБ е да формира политическа алтернатива. През цялото време ще представяме отговор на това има ли смисъл да се проведат избори, обясни Кънев.

Кабинетът не предвижда механизми, с които да се справи с причините за проблемите в държавата, а предлага краткосрочни популистки мерки. Това е 100% политика тип Виденов, гласи едно от заключенията на ДСБ след анализ на управленската програма на правителството на Пламен Орешарски. Според лидера на тъмносините Радан Кънев преодоляването на президентското вето върху промените в бюджета показва, че правителството смята да задържи властта на всяка цена.

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама