НАРОДЕН ГЛАС


Валери Симеонов: Не вярвам на социолозите, защото лъжат

11 7630 22.08.2013
 Валери Симеонов: Не вярвам на социолозите, защото лъжат
Булфото

На присъединяването на "Средна европейска класа" към нас трябва да се погледне като на идейна подкрепа. Не трябва да се търсят никакви политически сметки. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия съпредседателят на "Национален фронт за обединение на България" (НФСБ) Валери Симеонов.



"Както беше и при присъединяването на ГОРД, се цели защита на интересите на българския народ. Не търсим механично преливане на избирателите на тези формации", обясни Симеонов. Той уточни, че "Средна европейска класа" е регистрирана в Бургас и е представена по-скоро на общинско, отколкото на национално ниво.

"Не бихме приели съюз с т. нар. националистическа, а всъщност клиентелистка партия, наречена "Атака". Тази партия вече не се препокрива с нашите идеи. Те многократно измениха на обещанията и принципите си. Нямаме връзка и с ГЕРБ. За симпатиите на Бойко Борисов към нас можете да питате него". Така Симеонов отговори на въпрос за съюз с "Атака". Той посочи, че НФСБ продължава да настоява за касиране на предсрочните парламентарни избори от 12 май т. г.

Не вярвам на социолозите, които сега ни дават по-ниска повдкрепа, отколкото имахме на излорите. Те работят за управляващите. Не предвидиха и резултатът, който постигнахме на 12 май, заяви Симеонов.
Той обаче отново не обели и дума дали заверата със Слави Бинев не означава сродяване с Алексей Петров, главният обвиняем по делото "Октопод". Бинев, партия "Свободен народ" и ССИ на Трактора бяха заедно на изборите и реализираха едва 0,4%.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама