НОВИНИ


Официално уволниха Ваньо Танов

24 5205 22.08.2013
Официално уволниха Ваньо Танов
Булфото

Със заповед на министъра на финансите Петър Чобанов директорът на Агенция „Митници" Ваньо Танов е освободен от длъжност, съобщиха от Министерството на финансите. Функциите на директора на Агенция „Митници" ще изпълнява досегашният й заместник-директор Борислав Борисов.



Ген. Танов бе преместен във ВМА от болница „Токуда” на 11 август. В болница "Токуда” той бе опериран от възпалена жлъчка, а впоследствие настъпиха усложнения, заради което бе преместен във Военномедицинска академия. Според публикации в медиите Танов е претърпял три операции и състоянието му е било много тежко.

На 1 юли финансовият министър Тодор Чобанов обяви, че в разговор с Ваньо Танов е било решено да бъде освободен от поста. За съжаление, здравословното състояние на г-н Танов се е влошило и това е наложило той да постъпи в болница, затова ние не предприехме акт за неговото освобождаване, обясни тогава министърът и доълни, че Танов ще бъде освободен след подобряване на здравословното му състояние. След това ще бъде обявен конкурс за изпълнителен директор на Агенция "Митници”.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама