НОВИНИ


Протестът срещу Орешарски навърши 70 дни

141 4803 22.08.2013
Протестът срещу Орешарски навърши 70 дни
Булфото

За 70-ти ден протестиращите срещу правителството на Пламен Орешарски не изневериха на исканията си и отново показаха нестихващото си гражданско недоволство.



Те подчертаха, че техният протест вече е най-дългият в историята на България и няма да се откажат докато не свалят кабинета на Пламен Орешарски.

Демонстрантите, макар и малко на брой в сравнение с началните дни на протеста, коментираха, че независимо от сезона на отпуските, винаги има кой да ги чуе.

Събралите се пред сградата на Министерски съвет блокираха движението по бул. „Цар Освободител" и бул. „Княз Ал. Дондуков" в района на площад „Независимост". Протестиращите са не повече от 100 души. Те развяват български знамена и са издигнали лозунги, с които призовават за оставка на правителството. Пред сградата на Министерски съвет се чуват силни освирквания и скандирания „оставка". Протестът протича спокойно.

След като изразиха недоволството си за поредна вечер пред сградата на Министерски съвет, протестиращите срещу правителството на Пламен Орешарски продължиха по протестния си маршрут.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама