НОВИНИ


Бисер Петното иска да арестува протестиращи

26 6060 23.08.2013
Бисер Петното иска да арестува протестиращи

Имам си име. Прякорът ми беше измислен от службите, за да ме идентифицират като някакъв криминален контингент, който не е съгласен цял живот да бъде наведен.



Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия станалият известен като провокатор на протестите Бисер Миланов-Петното. Присъдите ми са в следствие на това, че се борих с хората, които продават наркотици. Аз самият никога не съм продавал наркотици, каза той. В момента не работя нищо, призна Петното.

В отговор на въпрос на водещия Сашо Диков защо тогава се придвижва със скъп джип, Миланов обясни, че джипът му е даден от "едно момче, на което свършил работа".

Бисер Миланов заяви, че "Джордж Сорос е най-голямото зло за България". Попитан какъв е Сорос и какво знае за него, Петното бе лаконичен: "Евреин". Той отново сподели идеята си, която лансира пред вътрешния министър Цветлин Йовчев и премиера Пламен Орешарски на среща в Министерски съвет, че протестиращите трябва  да бъдат арестувани.

Защо мен ме проверяват и засдържат за съвсем дребни неща, а Цветан Цветанов е на свобода с такива сериозни обвинения. Това справедливо ли е, попита в ефир Миланов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама