НОВИНИ


Сидеров: България е бащата на Русия

72 7643 24.08.2013
Сидеров: България е бащата на Русия
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров Булфото

Нито Борисов, нито Станишев, нито Местан са тук за отбелязването на героизма на нашите предци. Няма ги също председателите на други партии, които претендират да са патриотични - ВМРО, НФСБ. Това показва, че вдигат голям шум, когато трябва да нападнат „Атака", но когато трябва да изкачат пеша 999 стъпала като мен, за да си говорят с хората, ги няма никакви.



Това посочи лидерът на „Атака” Волен Сидеров, който се оказа единственият политически лидер, който днес се изкачи до връх Шипка в рамките на честванията на 136-та годишнина от Шипченската епопея.

Сидеров добави, че дори е дошъл без охрана, но не е бил на официалната трибуна, защото е предпочел да  бъде сред хората, предаде „Фокус”.

На въпрос за отношенията на съвременните български политици към Русия националистът заяви, че отношенията с тази страна трябва да бъдат като между баща и син, само че бащата е България.

Ние сме създавали Русия като писменост, култура, вяра. На Шипка нашите опълченци се биха за запазване на вярата, иначе щяхме да се кланяме на полумесеца. Срамежливото отношение към Русия в последните години е плод на лицемерие и нагаждачество към американските амбиции за геополитическо господство, подчерта председателят на „Атака".
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама