НОВИНИ


Сидеров имал историческа заслуга за премахването на ГЕРБ

80 4878 25.08.2013
Сидеров имал историческа заслуга за премахването на ГЕРБ
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров Булфото

"Атака" има историческа заслуга за това ГЕРБ да не се върне на власт. Това каза на пресконференция в Бургас лидерът на политическата сила Волен Сидеров.



За протестите той коментира, че това са платени агитки, за които са плащани по 40-50 лева на човек. Протестите били подбуждани от кръгове на СОРОС и ГЕРБ. Сред протестиращите нямало идеология, а само злоба и били с цел да се разедини нацията, заяви Сидеров, цитиран от БТА. Той добави, че извън София не вижда такива настроения, а точно обратното.

Тези агитки, тези крещящи хора, за мен не са "бунт на народа". По никакъв начин. Много съжалявам, няма да флиртувам с такива хора. Да, демокрацията дава право на протест, но първо без да е нарушен закона. Законите в София и наредбите бяха нарушавани тотално през тия два месеца. Когато сме в Бургас или в друг град извън София в страната, аз не виждам такива настроения, коментира Сидеров.

Напротив, вчера бяхме на Шипка, нито един от събралите се хора, аз ходя без охрана, не дойде с някакво негативно настроение. Напротив, идваха да ме поздравят, да си направим снимки, да покажат, че одобряват политиката, която "Атака" върши.

Волен Сидеров откри нов офис на партията в Бургас. Там граждани ще могат да подават сигнали до парламентарната комисия за борба с корупцията, която се оглавява от Сидеров.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама