НОВИНИ


Найденов: Борисов не успя да преодолее фактора „Цветанов”

136 6302 28.08.2013
Найденов: Борисов не успя да преодолее фактора „Цветанов”

Няма да се съгласим на компромиси. Не подкрепяме това правителство и няма да участваме под никаква форма в сегашното управление. Това коментира пред БНТ бившият министър на земеделието Мирослав Найденов, който е чрез съучредителите на партия БАСТА.



 Бихме си сътрудничили с досегашните ни колеги. Нашата идеология е в център-дясно. Това ще е отворена формация. Надявам се в нея да дойдат доста хора, които смятат, че демокрацията е на първо място, подчерта Найденов.

Надявам се на разговори с Реформаторския блок. Не сме късали диалог с колегите си от ГЕРБ. Ще продължим разговорите и след учредяването на БАСТА. Когато се позиционираме като политическа формация, ще можем да водим разговори, коментира бившият министър.

Идеологията на новата формация няма да е по-различна от тази на досегашната ни партия ГЕРБ. Бяхме прогонени от начина на управление на тази партия, реализиран от Цветанов и Фидосова. Поставихме условията си пред лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Имаше опити да бъде намерен компромис, но не може да бъде преодолян факторът "Цветанов", каза още Найденов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама