НОВИНИ


Мистерия: Става ли Цачева зам.-шеф на НС или не?

13 5930 30.08.2013
Мистерия: Става ли Цачева зам.-шеф на НС или не?
Цецка Цачева

Тя не знаела за това все още, но пък имало решение на партията. Чакало се и депутатско одобрение. В същото време лидерът Б. Борисов отрече подобна възможност.



Зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов разкрил за „Преса“, че бившата парламентарна шефка Цецка Цачева  щяла отчасти да се върне към попрището си от предишните близо 4 години, като стане зам.-председател на Народното събрание от есенния парламентарен сезон, но самата тя още не знаела за това. Имало такова решение на ръководството на ГЕРБ, а във вторник се очаквало и съгласието на ПГ. Сега се ремонтирала стаята, където през предишния мандат се помещаваше ПГ на "Атака". Вероятно нея гласяли за новия зам. парламентарен шеф.

Тази информация обаче рязко контрастира с казаното от лидера на ГЕРБ Б. Борисов в интервю за 24 часа днес. Зам.-председател на НС няма да издигаме, за да не легитимираме този парламент, твърди Борисов. Следващата седмица мистерията предстои да бъде разбулена, но паметливите помнят, че лидерът на ГЕРБ неведнъж е ревизирал собствените си решения. 
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама