НОВИНИ


Изгоря поморийската дискотека Месалина

4 9735 30.08.2013
Изгоря поморийската дискотека Месалина

Култовата дискотека „Месалина” в Поморие пламна рано тази сутрин. Огънят обгърнал заведението около 6-6.30 часа.



Не е ясно все още каква е причината за пожара. За щастие по това време нощният денс клуб не работи и е нямало клиенти. Предполага се, че първоначално се е запалила терасата, а оттам и останалите помещения. Около час пожарникарите са гасили огъня. Една от версиите, че цигара е причината дискотеката да се запали. Според друга - две са огнищата на пожара. Останките от сградата все още тлеят.

Местни жители, чиито домове са на крайбрежната алея, усетили задушливия дим и подали сигнал в полицията. Заведението е построено в старинен стил и по-голямата част е от дърво. Само за минути сухата дървена конструкция е пламнала от всички страни. По време на инцидента в дискотеката не е имало охрана. Бар "Месалина" е собственост на поморийския бизнесмен Георги Тръпков.

„В момента следователи и застрахователи оглеждат мястото. Нямам предположения за възникналия пожар, експертите трябва да дадат становище”, коментира собственикът на „Месалина” Георги Тръпков.

 

В момента следователи и застрахователи оглеждат заведението. 

Заведението има застраховка, която ще покрие щетите. Не е ясно все още на каква стойност за загубите от пожара. Дискотеката се намира на втория етаж на сграда, разположена на крайбрежния булевард “Яворов” в морския град. Пламъците не са засегнали казиното, разположено на първия етаж. Момчето, което било на смяна там, чуло силен шум по време на инцидента.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама