TИЙН ТАЙМ


Асистентката на "Сблъсък" стана "Мис лято 2013"

2 10357 06.09.2013
Асистентката на "Сблъсък" стана "Мис лято 2013"

Асистентката на Иван и Андрей направо засенчи конкуренцията и си тръгна с титлата "Мис Лято 2013", състояло се преди дни в курорта Елените.



25-годишната блондинка с беларуски корени направо помете конкуренцията и получи признание за красотата си. Хубавицата е завършила руска филология и често посещава литургиите в руската църква, където майка й е управител.

Макар да е доста млада. Твърди, че все още не е постигнала желания ефект, така че вероятно ще има още корекции. Освен това зад гърба си има освен тежко детство, и един провален брак, пише "Монитор".

Конкурсът, който се проведе в курорта Елените, предложи на гостите сексапилни и добре изваяни момичета. Освен на прекрасните им силуети, публиката имаше възможност да се наслади на рецитал на Тони Димитрова.

Това бе седмото издание на надпреварата "Мис Лято" и събра над 200 отбрани гости сред декорите, решени в розово и златно. Финалистките в конкурса бяха оценявани от носителките на титлата "Мисис България" Катя Роуз и Йордана Димитрова, както и от бизнесдамата Ана Палашева и топмодела Карина Георгиева.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама