НОВИНИ


Цветан Цветанов: Правителството цели всяване на страх с МВР-проверките

49 5042 07.09.2013
 Цветан Цветанов: Правителството цели всяване на страх с МВР-проверките
Бу.фото

За всеки човек опитите за дискредитиране са неприятни. Подкрепата на приятелите и симпатизантите ни обаче ми дава силата да продължа напред. Това заяви в предаването "по Нова телевизия зам.-председателят на ГЕРБ и бивш министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.



Знам какво сме правили в партията, знам и лично аз какво съм правил, така че не се притеснявам, добави той. Той заяви, че е недопустимо МВР да извършва проверки на мирно протестиращи граждани. "Последиците са всяване на страх и разрушаване на гражданската енергия, която се зароди. Опитват се да сплашат симпатизантите ни", посочи бившият вътрешен министър.

"ГЕРБ и симпатизантите му са част от гражданското общество, която не одобрява действията на правителството и връщането на България назад по пътя й към европейско развитие. Подаването на оставка е най-естествената стъпка, за да се успокои обществото. Това е демократичният начин. България започна наистина да протестира така, както се прави в цяла Европа. България се нуждае от предсрочни парламентарни избори колкото е възможно по-скоро, веднага", каза още Цветан Цветанов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама