НОВИНИ


Родителите на Чироза от „Килърите 3“: Синът ни няма една пара да се прекръсти

5 11637 08.09.2013
Родителите на Чироза от „Килърите 3“: Синът ни няма една пара да се прекръсти

В къщата ни имаше над 50 полицаи, обърнаха всичко на опаки и ни арестуваха. Нищо не намериха. Как може да намерят нещо, което не е оставено тук. Това заявиха родителите на арестувания Милчо Боянов - Чироза от „Килърите 3" Боян и Вера Петрови в сутрешния блок по Нова телевизия.



Какво можеха да намерят тука - нищо не могат да намерят, оплака се бащата на Чироза.

Родителите разказаха, че синът им е организирал групи от младежи и е помагал на младите хора - направил и футболен отбор

„Той имаше дискотека. От такива заведения пари не се изкарват", категоричен бе бащата Боян, който продължи: „Хора станаха милионери от заведение в Перник, пък синът ми няма една пара да се прекръсти". "Нямаме една стотинка да дадем на адвокат", допълни Вера.

Родителите на Чироза живеят в брезнишкото село Габров дол. Там били и по време на ареста на сина им. Пред съда Милчо Петров обявил, че задържането му е цирк заради политическата обстановка. Близки на Чироза твърдят, че серийният убиец Станислав Ангелов - Сиси се опитал да запали апартамента му в Перник.

„Защо чак сега Сиси се съгласил да говори глупости", попита Боян Петров.

Чироза е един от 11-те задържани от „Килърите 3". За тартор на групата се сочи бащата на Райко Кръвта - Васил Станков. Според криминалистите бандата е отговорна за убийството на Теодор Неофитов - Ханс, чиито тленни останки бяха открити на родното село на Чироза Габров дол, и за разстрела на Георги Илиев и Васил Горчов - Кьорвия.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама