НОВИНИ


Корнелия Нинова сигурна, че кабинетът няма да падне, сега

17 5751 17.09.2013
Корнелия Нинова сигурна, че кабинетът няма да падне, сега
Корнелия Нинова

Не вярвам да има следващи повишавания на цената на тока; да не бързаме с темата за данък лихва, призова тя, но призна, че предизборни обещания трябва да се спазват.



ГЕРБ създадоха специална анкетна комисия Хохегер в НС и излязоха със заключение, че няма престъпление, не знам с какво се занимават с тази тема, заяви по НТВ Корнелия Нинова.

Право на опозицията е да предприеме стъпка за вот на недоверие, ще се готвим, но не вярвам да привлекат някой депутат от другаде, каза още Нинова, убедена, че и Атака ще подкрепи кабинета, без да се ангажира вербално.

Не вярвам да има следващи повишавания на цената на тока, каза още тя. Намаляването сега е нов подход при ценообразуване, а не изкуствена стъпка, осведоми още тя. 

За данък лихва, който Нинова определяше като нечестен по време на предизборната кампания, тя напомни, че темата не била изписвана в предизборните обещания. Да не бързаме с тази тема, не сме го обсъждали в ПГ, ще го обсъдим с бюджета. Трябва да изпълняваме предизборните си обещания, каза тя. 

Казали сме минималната работна заплата да стане 400 лв. в края на мандата на това управление, напомни още тя. Тази промяна води до промяна и в редица други плащания, нека видим един чист бюджет, призова отново тя. Иска ни се това да стане възможно най-бързо. Обещахме 250 000 работни места за 4 години мандат, поясни Нинова.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама