НОВИНИ


СДС: Първи осветихме министерството за инвестиционното проектиране

9 5518 18.09.2013
 СДС: Първи осветихме министерството за инвестиционното проектиране

СДС първо повдигнаха въпроса за мъглата, която витае около създаването на Министерството на инвестиционното проектиране. Проблемите на правителството са много, но създаването на ново министерство и разделянето на проектирането от строителството се прави, за да се облагодетелства ДПС от европейските средства, каза Божидар Лукарски, председател на СДС в предаването "Още от деня" по БНТ.


"ГЕРБ се вслушаха в нашето предложение срещу създаването на Министерство на инвестиционното проектиране, но ние още не сме решили дали да ги подкрепим за този вот на недоверие. Ръката е подадена не само към ГЕРБ, а към всички десни от Реформаторския блок за свалянето на това правителството. Това е кауза на всички партии не само на ГЕРБ", добави още той.

"Моето желание е да има колкото се може по-скоро избори, защото това е добро за България. Нашите политически насоки са сваляне на правителството и нови избори. Искаме да променим данъчните ставки, имаме конкретна политика за разбиване на монопола на Здравната каса и създаване на много каси и други от предизборната ни програма", обяви Лукарски. В партиите от Реформаторския блок, ние от СДС имаме и най-добрите структури, сравнени с другите по места. Този блок е формула на равнопоставени обекти, ние нямаме желание да водим. СДС ще продължи да се помещава на "Раковски 134", коментира накрая Божидар Лукарски.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама