НОВИНИ


М. Миков: Вотът на недоверие е политическо заяждане

23 5000 21.09.2013
М. Миков: Вотът на недоверие е политическо заяждане
Михаил Миков

Смятам, че правителството ще успее да защити идеята за създаване на такова министерство. Ние, от мнозинството, също имаме достатъчно аргументи в тази посока, каза Миков.


Вотът на недоверие е акт на политическо заяждане, лишено от мотивация, заяви по БТВ парламентарният шеф Михаил Миков. Обикновено вот на недоверие се внася за търсене на политическа отговорност в политика, която е реализирана. Новото министерство е идея за работа по проектиране, защото през предишния програмен период България е изгубила доста време поради липса на проекти. Тепърва се структурира министерството, а вече опозицията направи тази стъпка накриво, като избра точно тази тема, заяви още Миков.

 

Той не бил изненадан от липсата на мотивация на искания вот на недоверие и го определи като заяждане. Ако се оцени изгубеното поради липсата на проекти време, както и въпросът, свързан с реализацията на проектите и планирането на финансовия ресурс, тогава при всички случаи трябва да се влезе в друг начин на проектиране, за който държавата носи отговорност чрез новото Министерство на инвестиционното проектиране, заяви още Миков.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама