НОВИНИ


10 г. гръцки затвор крие "принц" Ангел в досието си

8 5978 23.09.2013
10 г. гръцки затвор крие "принц" Ангел в досието си
Ангел Рашков Булфото

Ангел Рашков криел мрачно минало зад гърба си. Синът на Цар Киро, който мълниеносно се изниза от "ВИП Брадър", е лежал 10 години в гръцки затвор за трафик на наркотици.


Зловещата новина разкрива бивш полицай от Пловдив, познаващ до основи криминалното житие на сина на Цар Киро, пред в. "България Днес". Опонентът на Павел Чернев търкал наровете в зандана в южната ни съседка до 2003 г., когато бил помилван.

Присъдата на Ангел Рашков всъщност не е само за дрога. Той е осъден за още едно престъпление, извършено този път в Англия. След като търгувал с наркотици в Гърция, синът на Цар Киро е заловен като тартор на джебчии, вилнеещи в Лондон. След като излиза от зандана, "принцът" се върнал в родната Катуница и станал председател на ромската партия "Свободна България". Тогавашният лидер - баща му Кирил Рашков, става почетен председател.

"Цар Киро не го долюбваше хич, държеше на другия си син, покойния вече принц Иван. Но, така или иначе, Ангел беше дясната му ръка във всички далавери, включително и фалшивия алкохол", заявява пред вестника ченгето.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама