НОВИНИ


Реформаторите: Незабавна оставка на правителството подкрепяно от БСП, ДПС и АТАКА

44 5724 08.10.2013
Реформаторите: Незабавна оставка на правителството подкрепяно от БСП, ДПС и АТАКА
Радан Кънев

Очевидно влиянието на тези скрити интереси, които упражняват публичната власт в България и рушат правото и демокрацията, вече се е разпростряло и върху върховната институция, призвана да пази Конституцията и държавността, смятат още реформаторите.



С днешното си решение Конституционният съд на РБ  върна депутатския мандат на Пеевски, пише в реакция на Реформаторския блок по повод решението на КС за Делян Пеевски. И продължават: Това решение е абсолютно неприемливо и от правна и от политическа гледна точка. С това решение се узаконява произвола на мнозинството в Народното събрание, което може да взима и да се отмята от решенията си за политически назначения без никакво съобразяване със смисъла на законите и Конституцията.

С този акт става ясно, че основният тълкувател на българската държавност и защитник на гражданските права и демокрация е подвластен на политически и икономически интереси. 

Незабавна ОСТАВКА на правителството подкрепяно от БСП, ДПС и АТАКА. Призоваваме всички възмутени граждани да излязат на протеста днес!!!
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама