НОВИНИ


Сидеров: Президентът се плаши от мен; не смее да събере КСНС

35 5445 09.10.2013
Сидеров: Президентът се плаши от мен; не смее да събере КСНС
Волен Сидеров

Президентът не смее да събере Консултативния съвет по национална сигурност, явно го е страх аз пак да не го питам нещо, заяви в НС лидерът на „Атака” Волен Сидеров. Г-н Плевнелиев, не се страхувайте, всичко ще протече както трябва, по законите на демокрацията, каза Сидеров и съобщи, че никога не бил правил скандали.



Той питал защо е превозвал магнати и има ли той връзка с офшорни прехвърляния.

По темата за това дали „Атака” ще иска вот на недоверие към правителството заради кризата с бежанците, Сидеров заяви, че ако не били партии като НФСБ, които им откраднали гласове, щели да имат 48 гласа и да са преди ДПС.  Сто пъти съм обяснявал, че кворумът в парламента и гласуването в подкрепа на кабинета няма нищо общо. Аз съм гласувал против този кабинет. Изразил съм съображенията си Кворумът е задължение на народните представители, каза още той.
 

Ако развалим кворума и няма парламент, социолозите сочат, че ще се възпроизведе същият състав. Има ли алтернативно управление, което ще промени?, попита той.

По темата Делян Пеевски, Сидеров каза, че от Атака нямат хора в Конституционния съд. Как вместо КС да се произнеса аз. Има Конституционен съд, има правова държава. Няма как един народен представител да опровергава решение на КС, заключи той. 
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама