НОВИНИ


Гамизов: Управляват ни като в концлагер

33 6969 11.10.2013
Гамизов: Управляват ни като в концлагер
Стeфан Гамизов Булфото

"Умората от истината е едно от нерешимите неща в България. Безкрайно наглите типове като Станишев, Доган и Сидеров, знаят много добре, че всеки ден българите слушат за кражби за милиони, убийства, самоубийства, катастрофи, трагедии и падения. Знаят, че човешкото съзнание накрая се уморява и се примирява. Нещо като в концлагер. Просто започваш да наблюдаваш как изнасят труповете към пещите без повече да имаш и най-малка идея за съпротива", коментира във Фейсбук Стeфан Гамизов.



Това е наглата им тактика - политика на свършените факти и терор над идеята за съпротива, обобщава Гамизов и препоръчва: "Тези хора трябва да бъдат разглеждани като управляващи концлагер и директно ръководещи процес на геноцид. Трябва да бъде игнорирано лицемерното мълчание на големите държави за този геноцид над българите, както и смешните обяснения на чиновниците от Брюксел с призиви за някакви вълшебни решения."

"Ние си имаме работа с нова форма на нацизъм, не по-малко ефективно провеждащ геноцид с икономически средства. Такива форми на управление трябва да бъдат унищожавани безмилостно и без каквото и да е колебание. В Руанда бяха избити 800 000 души и това се смята за смайващ геноцид. В България вече са избити с липса на грижа, насилствена икономическа емиграция, криминално и корпоративно насилие, вече над 2 милиона българи.

Те няма да възкръснат от гробищата, да се завърнат от чужбина, няма да родят български деца и няма да произведат бъдеще за нацията. Точката на пречупване ще настъпи скоро. Не искам и без това мъчителното изграждане на демокрация да бъде прекъснато от насилствена форма на бунт, която ще бъде краен справедлив и трагичен завършек на терора на комунистите над българската нация. Има още съвсем малко време да избегнем тaзи злокобна развръзка...", пише още Стефан Гамизов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама