ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Орешарски и Борисов красят дупета

2 6532 18.10.2013
Орешарски и Борисов красят дупета
КРОСС

Пламен Орешарски и Бойко Борисов надничат от полите и бюстиетата на знойни и не чак до там форми. Идеята за последната модна колекция е на контрапротестиращи. Тя вероятно ще е в услуга както на премиера, така и на бизнеса.



Предприемчивият българин е наместил лика на Орешарски и на дамски рокли, а не е изключено премиерът да "погледне" и от чифт прашки. И виповете в къщата на „Биг Брадър” отпускат морни глави върху възглавници с лика на обичаните политици.  

Един от протестиращите и рекламиращите новата мода линия - Александър Кръстев, вчера влезе в парламента и успя да си вземе автограф от министър-председателя върху своята фланелка. Той призна, че ако има интерес, ще пусне тениските в серийно производство.

Пред Нова телевизия Кръстев обясни, че модата не е продиктувана от любов към Орешарски, а към истината и правото, след като си спечелил едни избори по някакъв начин, да ти дадат възможност да се докажеш.

„Трябва да се даде шанс на Орешарски, а Бойко Борисов и Цветан Цветанов трябва да отидат зад решетките", смята Александър.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама