НОВИНИ


Теди Москов:Капитализмът ни е отвратителен като социализма

32 31115 20.10.2013
Теди Москов:Капитализмът ни е отвратителен като социализма

Политиците са най-долнопробните лъжци.Удивлявам се, че никой не се разви не направи нищо различно във времето.Едни тулупи говорят едни и същи глупости в Народното събрание Има както червени, така и сини, зелени и жълти буклуци. Това каза режисьорът Теди Москов в предването "Събуди се..." по Нова телевизия по повод новата си пиеса "Професия лъжец".



БСП и комунистите не са се отрекли от грешките и убиване на невинни хора Защо не се появиха някакви модерни хора. Да правим истински социализъм и социалдемокрация. Не се променят и десните.Трябва ново ляво и ново дясно.

Протестите са срещу физиономиите Едни тулупи говорят едни и същи глупости от Народното събрание Има както червени, така и сини, зелени и жълти буклуци. Всяка нормална власт би предприела срещи и опити да разберат защо искат или не искат да останат. Няма разтовори, няма и преводач между властта и протеста.Това правителство с вотове няма да падне Зависи всичко от една групичка хора, кото ходят да гласуват, "Атака" се нарича, после ДПС..., така щрихира политическа обстановка в държавата знаменития режисьор.

Не знам защо нашето  общество иска доброволно да бъде излъгано. Да не забравяме че всички  сме деца на тези 45 г. шикалкавене, лъжи и  дребни кражби С идването на демокрацията изригна епидемия от алчност. Чудя се защо двете големи политически сили не правят нещо, да променят нещата. Всички сме деца на онова време. Каптализмът ни е отвратителен като социализма, защото се прави от едни и същи хора. Във ВИТИЗ съм скъсван по естетика от Пенчо Данчев. Учеха ни на лъжи. Идеологическите прадмети бяха лъжа след лъжа. Диплома и партийна книжка ти позволяваха да заемеш пост, който не заслужаваш.Мунчо е професор по физика, защото има партийна книжка, обясни милата родна картинка Москов.

Идеята за равенството е идиотщина. За равния старт да, но за равния резултат? Колко усилия се иска да не надбягаш някого и да финиширате заедно. Защо трябва да помагаме на изоставащите ученици. Изоставащите трябва да работят като шлосер.Сега пак има опит да се намразят работниците и другите. Тоест тези против Орешарски са лентяи. Един поет не може да го караш осем часа да пише стихотворения, докато един копач трябва да свърши работата.Интелектуалецът е изтикан в ъгъла от всякаква система. Това не е политика, това са истини, смята Москов.

Сетивата ни са устроени лъжливо. Чуваме част от звуците, виждаме част от цветовете. Просто сетивата ни са лъжливи. Имаме и различно усещане за гъдел. Лъжата е във всяка едно нещо.Думите са създадени за да рикриват мисълта. Дори жена, като имитира оргазъм, го прави със звуци, разсъждаваше на глас за истините режисьорът на "Професия лъжец".
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама