НОВИНИ


Елитни колежи търсят българи за студенти

6 5885 20.10.2013
Елитни колежи търсят българи за студенти

Четири от най-престижните и скъпи висши училища от Швейцария търсят българи за студенти. Техни специалисти вече на в нашата страна да проучват дали и как могат да си намерят хора за обучаване, пише "Преса".



Таксите в колежите са доста високи – достигат до 25 000 швейцарски франка /40 000 лева/ на година, но пък студентите имат добре платени практики в луксозни петзвездни хотели, тъй като престижните университети имат добро име в бизнеса, според изданието.

За показалите отлични резултати са предвидени и отстъпки, както и други финансови бонуси. Кампусите им са разположени в най-известните алпийски курорит и така студентите могат да трупат знания в бранша от първа ръка.

Американски преподаватели и швейцарска диплома получават всички ,завършили престижните висши училища, като с това стават сериозни кандидати за кариера в луксозното хотелиерство.

Някои от швейцарските колежи са направо бутикови с обучавани от тях около 200 души. Студентите с диплома от тях обаче започват работа в хотели с пет звезди, където стартовите заплати са от 3000 евро на месец. Ако пък стигнат до ръководен пост, завършилите престижните университети ще получават около 10 000 евро.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама