ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Петя Буюклиева се скри обидена

11 9136 21.10.2013
Петя Буюклиева се скри обидена
Булфото

Отпадналата от „Музикална академия" Петя Буюклиева се покри, обидена на целия свят. Певицата, която беше включена в отбора на „легендите" в риалитито, не иска да се среща с никого освен с най-близките си хора, и стига почти до нервна криза, ако види името й да се споменава в която и да е медия.



Петя е убедена, че в „Музикална академия" нарочно са я направили за смях. Тя смята, че срещу нея от самото начало е имало заговор, в който са включени всички български медии. Целта според нея е да я дискредитират, да навредят на имиджа й и да съсипят кариерата й, за която самата тя смята, че е блестяща. Затова в момента певицата отказва да разговаря с хора извън най-тесния си кръг и предпочита да стои в сянка, сърдита на всички и всичко, особено на съдията в риалитито Георги Христов, който вместо да я спаси на последните елиминации, предпочете младата Прея.

Още когато си тръгнала от шоуто на Иван и Андрей, Петя отсякла, че повече не иска да я търсят за нищо. Отпадналият преди нея Любен беше канен като гост в предаването, за да коментира участниците. Петя обаче била категорична, че повече няма да й видят очите нито в това риалити, нито където и да е другаде. Причината е, че според нея екипът предварително решава как да я представи, и каквото и да направи тя, на екрана ще я направят за смях и ще я унижат.

Преди старта на „Музикална академия" изпълнителката на „Жена на всички времена" се скъсваше от участия във всевъзможни предавания на ТВ7, особено в тези, продуцирани от Андрей и Иван. Тя нямаше нищо против да пълни ефира и да разказва всичко за себе си и семейството си. Не й пречеше и начинът, по който я представят. Сега обаче била крайно обидена на двамата продуценти, че са нарушили „личното й пространство", докато се е изявявала пред стотиците камери в Академията. И понеже не могла да им измисли никакво друго прегрешение, ги обвинила, че „позиционират" мъжа й, който нямал договор с тях и трябвало да остане в сянка.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама