НОВИНИ


Борисов се отрече, лудост било решението за мораториума

39 6097 24.10.2013
Борисов се отрече, лудост било решението за  мораториума
Булфото

Бойко Борисов заяви, че не се чувства щастлив от удължаването на мораториума върху земята. Подведени от всеобщата лудост и от популизъм, 150 депутати на двете най-големи партии, гласуваха мораториума. Така лидерът на ГЕРБ обясни пред журналисти в Брюксел как ще обясни в ЕНП мораториума.



В същото време - 20 души от „Атака” си приписват успех, добави бившият премиер. "Популизмът, който вкара „Атака” в парламента, това, че Станишев, Местан, обвързаха своето управление с тази партия, направи така, че всички да се подведем по всеобщата лудост. От „Атака” са гласували 20 души, 59 от БСП, и 91 от ГЕРБ, общо 150 души, за което - предполагам - нито лидерът на БСП, нито аз съм щастлив", обясни Борисов.

Той изрази съжаление, че вместо забрани и ограничения за всички граждани от ЕС можеше да се предвиди забрана за ислямистки фондации. Цял списък имат в ДАНС кой не може и не трябва да закупува", посочи той. Да остане възможност за европейските граждани, които са проверени, за които се знае, че идват и инвестират и няма нищо лошо, те няма да я изнесат, каза Борисов. По думите му - благодарение на „Атака”, се изигра много популистка игра, която народът възприе буквално; че ако няма мораториум, ще дойдат какви ли не, и ще изкупят българската земя, което по принцип не може да се случи.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама