НОВИНИ


М. Константинов: Политиците да сядат да се разбират; няма децата да ни оправят!

49 5524 01.11.2013
М. Константинов: Политиците да сядат да се разбират; няма децата да ни оправят!
Михаил Константинов

Срутването ще бъде безкрайно нериятно за цялата политическа класа. Технологичното време за подготовка на едни избори обаче е поне 3 месеца, а в това време държавата не работи.



Това, което се случва е някакъв абсурд, защото сме пуснали децата напред, а ние седим и гледаме какво става, при положение че отговорността е у нас, у големите, заяви по НТВ математикът М. Константинов. Нищо лошо няма, че това са политически искания, какви други да бъдат, попита той. И напомни - българските студенти имат дълга традиция в участието в политически протести и искания. Добре е в момента исканията им да бъдат реалистични.

Студентите са тръгнали да пречат, за да бъдат чути, каза Константинов. Той обаче обясни, че технологичното време за подготовка на избори е поне 3 месеца, а в това време държавата не работи. Повече от едни избори догодина не трябва да се правят, препоръча той.

И призова политиците да седнат да се разберат, защото срутването ще бъде безкрайно нериятно за цялата политическа класа. Няма децата да ни оправят, възмути се той.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама