НОВИНИ


На оръжие!, зоват протестиращи срещу бежанците

25 5315 06.11.2013
На оръжие!, зоват протестиращи срещу бежанците

"Бъдете готови да се въоръжавате, държава няма. Боклуците са политиците, които ангажираха огромен полицейски ресурс", призова в зори г-жа Ваташка.



Аз съм безработен, но има хора, които ми помагат, за да обикалям и да будя хората, заяви по БТВ един от протестиращите срещу бежанците. Той обикалял с джип и призовавал хората да не губят достойнство.

Неговата съратничка,  г-жа Ваташка, която е координатор на футболни фенове, каза: "Бъдете готови да се въоръжавате, държава няма. Боклуците са политиците, които ангажираха огромен полицейски ресурс", а ефект нямало, заяви дословно тя. Голяма част от възрастните хора звънели на полицията за различни случаи на Пиротска и Симеон, а полицията им казвала: Свиквайте, по-лошо ще става!, цитира тя. Активистката каза, че и тя ще се въоръжи и ще се защитава срещу всеки, който защитава нейния интегритет и достойнство. Трябва сами да се защитим от огромните посегателства срещу личността, с които полицията не може да се справи.

Радетел за толерантност каза, че силното общество не си купува пистолет като г-жа Ваташка, за да си решава проблемите. Има някакви хора, които мислят по опасен за нас начин. Не може с купуването на пистолет да се решават проблеми през 21 в. Това е общество, спасило евреите си и през 90-те години удържа гражданския мир, каза той.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама