МИСТЕРИИ


Джуна съобщила на Т. Живков, че ще падне от власт?

11 20445 10.11.2013
Джуна съобщила на Т. Живков, че ще падне от власт?
Евгения Ювашева Давиташвили, вкратце Джуна

На Брежнев предрекла, че, ако не е до него, не му остава много живот. Видяла и смъртта на барда Владимир Висоцки, а той бил шокиран от предсказанието.



Помните ли световноизвестната гадателка и лечителка Джуна, която преди години се заключи в просторния си апартамент на “Арбат” и се обрече на мълчание? За тези, които не са чували за нея, веднага кратка биографична справка:

 

Джуна всъщност е Евгения Ювашева Давиташвили.  Родена е на 22 юли 1949 г. в с. Урмия, Краснодарски край (вероятно с асирийски корен по майчина линия). Впрочем тя обича да я наричат “Царицата на асирийския народ”. Към 1970-те започва да тренира и използва способностите на ръцете си за лечение чрез особено биополе.

 

На младини Евгения, която наричат Джуна, е още непозната, тя работи като обикновена барманка. Все пак познатите й знаят, че винаги може да им помагне с ценни съвети или просто като ги докосне с ръка, защото така отнема болежките им. Затова в Тбилиси славата й бързо се разнася и една вечер тя е поканена в неслучаен дом. Болна е съпругата на тогавашния първи секретар на компартията. Става дума не за кого да е, а за жената на бъдещия външен министър на Съветския съюз при М. Горбачов – Едуард Шеварднадзе. Джуна я лекува, не взима пари, те за нея са „кал”, но успява да направи впечатление. Впрочем пари не приема, но за сметка на това обича подаръците и никога не ги отказва.

 

От 1980 г. Джуна вече е в Москва, където лекува целия елит на СССР. Владимир Висоцки е един от хората, шокиран от провиденията на Джуна. Още от вратата тя го предупредила, че скоро ще умре...И не сбъркала.

 

Особено зависим от лечителката си бил и самият Л. Брежнев. Той я водел със себе си, вкл. и на последните си преговори със САЩ в разгара на Студената война. Твърдял, че само нейните сеанси му помагат да се надлъгва с врага, а приближените му се дразнели от присъствието й, но били безсилни.

 

Джуна впрочем присъствала и на последната среща на Брежнев с Тодор Живков. На него тя казала, че Ванга е съкровище и трябва да я пази. Само нея, петричката прорицателка, Джуна признава за по-голям феномен от себе си. Ванга също усещала духовна близост, без да познава Джуна. Затова пратила своя роднина да поздрави Джуна в Москва. А дали Джуна е предсказала на Живков скорошното му падане от власт, свидетелите (ако е имало такива), мълчат. Но за сметка на това пък се знае, че Джуна предупредила Брежнев, че ако тя не е до него, щял да живее не повече от два месеца. Тъкмо това се и случило: КГБ успяло да отстрани Джуна от лидера на компартията, а кратко след това дошла и кончината му.

 

Джуна е плътно и до Елцин както преди, така и по време на пуча срещу него през 1991 г. Подкрепя и при опита за преврат през 1993 г. А тогава, когато никой не вярва, че Елцин ще спечели президентските избори през 1996 г., тя е тази, която познава резултатите с невероятна точност. Идва обаче време, когато, независимо от подкрепата Елцин обръща гръб на Джуна. След това и без това разклатеното му здраве, се влошава много.

 

Джуна има и други дарби -  тя рисува, пише стихове, има редица патенти, организира академия по алтернативни науки.

 

През 2001 г. се случва най-голямата й трагедия, при автомоилна катастрофа почива единственото й дете, синът й Вахтанг. Това тя не е разгадала, защото дарбата й се разгръща само по отношение на другите, не и за себе си...Джуна не приема истината, смята, че синът й е убит. Сама прави няколко опита за самоубийство, но я спасяват...

 

Как всъщност лекува Джуна? Тя не докосва пациентите си, а прави въртеливи движения около проблемната им област. Това загрява хората заради мощната й биоенергия. 10-15 минути  по-късно пациентът вече изпитва истинска жега, а ръцете на Джуна парят. Това разказва от собствен опит и българският певец Бисер Киров.

 

А ето и някои от званията на Джуна, твърди се, че тя е почитателка на титлите:

-Генерал полковник от Медицинските служби

-Президент на Международна Академия по алтернативни науки "Джуна"

-Академик, професор, доктор от Всемирна Академия по Информатизация

-Герой на социалистическия труд на СССР

-Член на политически консултативен съвет при Президента на РФ

-Кавалер на всемирен орден "Хамерголд" (САЩ)

-Кавалер на орден "Женщина мира и справедливости, соединяющая Дух человечества"

-Конструктор-изобретател, има научни патенти

-Президент на Асоциация на асирийците "Хаядта"

 

След дългогодишно мълчание, през 2012 г., случайно или не в годината на дракона, Джуна се завърна. С променен цвят на вече бившата си черна коса (сега е руса), с изопнати бръчки, лечителката отново дава знак, че е готова за работа и изненади...


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама