НОВИНИ


Бежанец обвини наръганата Вики, че взела пари да изведе Аладин зад граница

33 5693 09.11.2013
Бежанец обвини наръганата Вики, че взела пари да изведе Аладин зад граница

Емигранти от сирийски произход твърдят, че продавачката Вики е била нападната от Аладин, защото му взела пари да го преведе от страната към Западна Европа, съобщи bTV.



"Момичето е свързано с канал за изнасяне на бежанци към Източна Европа. Дали са й по 1100 евро да напуснат страната към Западна Европа. Вики е взела пари от това момче и други негови приятели, но тя и хората й не са си свършили работата. Затова я наръга. Ако искаше да й вземе парите, щеше да я удари и да избяга, та тя тежи 50 килограма. Това се говори в нашето общество, виждаме се постоянно, Приказваме си, всеки знае, че историята е такава", твърди емигрантът Бенджамин пред тв камерата.

Близките и приятелите на Вики с възмущение отхвърлиха лансираната версия.

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров потвърди, че в момента полицията работи по няколко версии за нападението над младото момиче: "Много версии са възможни. Когато имаме данни, бъдете сигурни, че проверяваме абсолютно всичко. Това е била и версията, лансирана от самия Салахедин, който е заявил, че е дал пари, за да го изкарат от България."

В момента прокуратурата проверява и документите на Аладин, който е заподозрян и за други грабежи.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама