АКТУАЛНО


Ето какво се случи през нощта

21 7347 13.11.2013
Ето какво се случи през нощта

12 души са задържани по време на вчерашния протест към 19,30 часа за различни противоообществени прояви. Към 19, 00 протестиращите са били около 400. Един от задържаните е 24-годишен мъж, обявен за издирване във връзка с унищожаване на билбордове.



Две жени на 45 и 35 години бяха отведени в полицията и предстои да им бъдат наложени наказания по Указа за борба с дребното хулиганство, обобщава Фокус. За двама мъже - на 45 и 57 години предстоят същите действия. Двама мъже - 27 и 52–годишен, са отведени в районното управление за хулиганство. Четири жени на възраст между 23 и 33 години и един мъж на 49 бяха отведени в полицията за неизпълнение на полицейско разпореждане, предстои да им бъдат съставени предупредителни протоколи. Снощният протест продължи повече от 12 часа.


Протестът започна около 10.00 часа сутринта и продължи до след 23.00 часа. По време на протеста имаше сблъсъци на протестиращи с полицията. Присъстващи се оплакват от полицейско насилие, както и от това, че са им били проверявани документите. Според други, радикалните действия са необходими, защото никой не ги чува, и мирните протести не са довели до оставка на правителството.


Тази нощ иракски гражданин е бил нападнат в София. Около 21.00 часа на мола на бул. "Ал. Стамболийски", бил нападнат от група от трима мъже. Мъжете са пребили иракския гражданин, той е откаран в "Пирогов", прегледан е, оказана му е медицинска помощ, и е освободен.Иракският гражданин, има постоянен адрес в София. По-късно на друго място в столицата, иракчанинът забелязва мъж, който му прилича на един от нападателите и, със свои познати, пребиват този младеж. Няма задържани, продължава разследването на случая.


снимки: Булфото

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама