ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Луксозна кола е наградата в новия сезон на "Биг Брадър"

2 10606 18.11.2013
Луксозна кола е наградата в новия сезон на "Биг Брадър"

"ВИП Брадър" свърши в събота, "Биг Брадър" започва довечера. Така за втори път Нова тв ще съчетае двата сезона, като оставя между тях само ден почивка. Но и вчера къщата бе заета - от чистачи, които трябваше да я подготвят за следващите обитатели.


 

Дотогава Златка Димитрова, Златка Райкова заедно с приятеля си, ММА боеца Георги Валентинов, изчакват в хотел. Тримата влязоха във "ВИП Брадър" миналия месец със статут на гости в къщата. Реално истинското им участие започва довечера със старта на втория сезон на "Биг Брадър ол старс", защото събира все изявени участници, не само от минали сезони, но и от други риалити програми като "Х Фактор" и "Сървайвър".
 

Първоначално идеята на Нико Тупарев с продуцентската му къща "Олд скул" е всичко да се случи в един и същи ден - финалът на едното шоу и началото на другото. За зрителите ще е голяма сензация, но технически няма как да се осъществи. Тъй като е много натоварващо за екипа на предаването. Лайфовете обичайно продължават по 3 часа. И е трудно през това време да се поддържа рейтингът - хем да е интересно, хем да има баланс и да се показват интересни истории.
 

"В този сезон хората бяха много сложни. Сега ще заложим на хумора с хора като Станка Златева и Стойко Сакалиев", каза Нико Тупарев на пресконференция за финала на "ВИП Брадър" вчера. Новият сезон на "Биг Брадър" ще е само 4 седмици. Т.е. шоуто ще се развива по-динамично и сценаристите на предаването ще измислят мисии, които да провокират много по-бързо взаимоотношенията на играчите. Този сезон те ще са 12. Ще се срещнат още довечера.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама